Alex + Tess + Ronja = T-rex

Alla inlägg under december 2009

Av T-Rex - 4 december 2009 10:04


Jaha, igår blev det inget inlägg.. då får vi summera dagen igår som vanligt då.. :) Therese och jag vaknade fortfarande lite ömma i armarna efter vaccinet och ute var det ett snötäcke och snorkallt.


Igår var vi på mässa, Faluborlänge Mässan. En mässa där massa lokala företag ställde ut och visade sina produkter. Det roliga med mässan var att den låg i Främby Hallar, Scanias gamla lokaler :) Lite nostalgi att gå in där igen.. det är ju ändå ett ställe man har jobbat i under några år.. Så det var roligt, dock var det väldigt annorlunda där inne, enda som var sig likt var golvet. Fortfarande samma golv, alla gamla slitmärken var kvar..


Inne på mässan träffade vi Therese pappa Mats som stod och visade vad Dynamate hade att erbjuda. Sen kom även Tobias och han kompis Carl, så vi gick en sväng med dem runt i lokalen.


Sen bar det iväg till mormor Carina, där satt vi och värmde oss och väntade på att gammel farmor och farfar skulle komma förbi hemma hos oss med dopklänningen till Ronja. Den var jättefin och har anor tillbaka till 1950 då Thereses pappa Mats, faster Cathrin och både Therese och Tobias har döpts i den..


  


Sen så var det väl inte så mycket mer som hände, vi var helt slut efter dagen så det blev att bara ta det lugnt.


Idag så ska vi hem till faster Fia och hälsa på. Farfar Conny ska också vara där. Så det blir trevligt :) Ronja har hört rykten om att det ska finnas paket där hos faster Fia.. hmmmm ;)


 

Av T-Rex - 2 december 2009 18:36

Nu var det ett tag sen jag skrev, det är ju mest Alex som skriver..


Vaknade i morse och fick lite smått panik för vi sovit lite för länge. Vi skulle möta upp Fia och Johan och ta sällskap till kvarnbergsskolan där vi skulle vaccinera oss. Men vi kom i alla fall iväg i tid. Var inte en jäkel där och tog sprutan när vi var där. Här skulle man hänga på låset så att man inte skulle bli utan, men det hade vi ju inte behövt. Var lite nyfiken på vilka biverkningar vi skulle få. Har inte känt något i armen förens nu. Den har börjat ömmat och svullnat lite, men inge värre än så. Alex däremot har varit väligt öm hela dagen. Jag hade velat haft en rejäl biverkning, hade varit coolt! ;)


Efter var vi ner på stan och shoppa lite. Behövde en väckarklocka eftersom jag har tröttnat på att sova på mobilen för att kunna kolla klockan på natten. Köpte lite fler julklappar också. Börjar bli klar med alla inköpen inför jul nu. :) Men det blir inga julklappar till Ronja. Känns lite onödigt att bara köpa för köpandets skull när hon ändå inte vet vad jul är. Väntar till mellandagsrean om vi behöver nått.




   

De nya inköpen: Väckarklocka från Clas Ohlson och julkuddar från City Cross.



Väl hemma har jag slagit in lite klappar och fixat lite. Badat lilla Ronja, så nu är hon ren och fin. :) Lär städa lite eftersom prästen kommer imorgon så vi kan planera dopet. 


Imorgon när prästen varit här blir det en tur in i Främby hallar på arbetsmässa samt att farmor ska komma med dopklänningen. Ska bli roligt att se hur den ser ut. :)



      

Här kommer några bilder på familjen Arcari-Jonsson! ;)



Nu ska jag hjälpa min Alex med min Ronja. (Hon har varit lite gnällig några dagar nu.) Ska avsluta med: Det var jäääävligt kallt att gå fram och tillbaka till stan idag!!


 

Av T-Rex - 1 december 2009 13:35

Blev aldrig av att vi skrev igår, så då får det bli idag då!


Jag försökte komma på vad vi gjorde igår, men kommer inte ihåg.. :S Jag var iallafall på Folkuniversitetet på morgonen medans Therese var hemma och fick besök av hennes farfar.. Han kom på besök eftersom Gunbritt var in på operation så han var hos oss i ett par timmar. Jag slapp iallafall gå från stan då han hämtade mig, tur det för det hade precis börjat regna.


Igår fick vi även Harry Potter boxen som jag beställde från England.. köper det mesta där i från, riktigt bra priser ;) Kommer lite bilder på boxen, den är lite annorlunda och innehöll lite allt möjligt.



 


Idag fick vi sova ganska länge, vi gick upp runt 09:30.. Inte så ofta man går upp när det är någolunda ljust ute.. Iofs var det ljusare idag än det varit på länge, blå himmel och speglande snö på marken. Nu ska vi inte överdriva, det var ju inte snöhögar men det täckte iallafall gräsmattorna.


Nu sitter vi hemma hos Carina och Håkan.. Carina är hemma och är sjuk och barnen är lediga från skolan, vilket lyx! Nu ska vi väl "hänga" här ett tag så får vi se vad vi ska göra sen.. Vi har massa filmer att se, så det kanske man kan mysa och titta på.


Remember: 'i' before 'e', except in Budweiser.

Presentation



Här skriver både Alex och Tess. Vi bloggar bla. om livet som föräldrar och vad man hinner med utöver det.

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Arkiv

Bloggar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards